Gör ett besök i Kista Galleria

I Stockholmsförorten Kista i så hittar du Kista gallerian. Ska man shoppa så är detta absolut stället för en perfekt shoppingrunda. Med ett 59 000 kvm stort handelsområde är detta ett populärt besöksmål. Och med 2500 parkeringsplatser så hittar man lätt en parkering.

Nu har du något att göra i Kista - Välkommen in till Gallerian!

Butiker och affärer

I Kista gallerian hittar man 180 butiker, affärer och matställen med mera så här finns allt man kan önska under ett tak. Dom stora kedjorna finns självklart på plats och även ett stort antal små butiker med det där lilla extra. Är det kläder och mode du är intresserad av finns det runt 40 butiker att välja mellan. Det borde göra den mest kräsne nöjd. Självklart hittar man också sportbutiker, heminredning och butiker med dagligvaror.

Mat och restauranger

I den imponerande foodcourten så är där mycket att välja mellan. Är du sugen på en hamburgare så finns det, vill man gå för sushi eller grekiskt så väljer man det. Mat från många av världens olika hörn hittar du här och det är en foodcourt som lockar mycket folk. Det finns fler ställlen att äta eller fika på lite varstans i gallerian. Från café och konditorier till restauranger med rättigheter.

Andra aktiviteter

Det finns både bio, bowling och go-cart här på Kista eventcenter. Vill man se en film så hittar man filmstaden Kista här i gallerian. Med sina 11 salonger så visas filmer för vuxna och barn till alla tider. Det är den näst största biografen i Stockholm och har totalt 1500 sittplatser.

Ett väldigt populärt nöje är den väl besökta bowlinghallen. O’learys på Kista Eventcenter har med sina 2000 kvm gott om plats och här hittar man också en spelarkad och en bar. Är man intresserad av sport finns en GoCart anläggningen på Kista eventcenter är absolut värt ett besök. Det är Europas modernaste GoCart bana och är 4 000 kvm stor. Har du aldrig kört detta så är Kista stället att pröva på. Eldriven anläggning med bilar som kommer upp i en hastighet på 60 km I timmen.

Kort info

Har man bil och ska köra till Kista Gallerian så ligger det lite norr om Stockholm. Ska man ta buss så finns det flera olika linjer som stoppar utanför gallerian. Tunnelbanan har ett stopp inne i byggnaden. Mer information om detta hittar på Kista gallerians hemsida. Där finns också mer information om annan service som post, bibliotek, vårdcentral och akutmottagning med mera. Det är lätt att hitta i gallerian, det finns gott om informationstavlor och även ett kundcenter om man behöver ytterligare hjälp. Kista gallerian har öppet alla dagar utom vissa helgdagar.