Hyr Airbnb i Kista

Kista är en snabbt växande stadsdel i Stockholm där det kommer fler och fler besökare varje år. Ibland är det turister, jobbresor eller hälsa på släkt och vänner. Om man har vägarna förbi men inte vill tränga sig in hos en vän eller familjemedlem, och känner inte för hotell finns det ett perfekt alternativ – Airbnb! Detta finns inte bara i Kista, utan i 192 länder och 33 000 städer med drygt  500 000 privata boenden som du kan välja mellan.

Kista har drygt 40 av de 500 000 boende som finns att välja mellan på Airbnb. Allt ifrån små ettor till lyxiga och nybyggda lägenheter. Man kan välja mellan att antingen hyra ett rum eller en hel lägenhet eller hus och hitta precis den prisklass man själv har råd med. Läs kommentarerna som andra besökare lämnat och se hur deras upplevelse va, hur var boendet – allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt!

Vi har hittat tre av de bästa alternativen för dig som besöker Kista och behöver ett boende.

Ett rum i modern lägenhet 

kista airbnb

På våning 34 hittar du denna pärlan! Byggt år 2016 precis vid Kista Galleria kan du hyra ett rum i lägenheten och ha tillgång till badrum, vardagsrum, balkong och kök. En trevlig lägenhet mitt i centrala Kista kommer du få njuta av denna skönhet. Du kan till och med få frukost serverad om du ber om det och är extra snäll! Hela kalaset kommer endast gå på runt 550 kronor per natt, perfekt alternativ för dig!

En hel lägenhet för 4 personer 

kista airbnb

Om det är fler så är med på resan och ni behöver ett större utrymme, kanske denna lägenhet med tre sovrum passa bra? Bara 1 minuts gångavstånd från Kista Galleria har du det perfekta läget man kan hitta. Du kommer ha tillgång  till hela lägenheten och får såklart använda tvättmaskin och torktumlaren. För bara 500 kronor per natten är detta ett perfekt alternativ för dig på resande fot.

En liten studio för 2 personer 

kista airbnb

Behöver du ett mindre ställe att sova på, men inte vill dela med en främling är detta ett perfekt alternativ. Två personer få plats i denna lilla, fräscha lägenhet. Du kan lätt gå till busshållplatsen som ligger 1 minut från lägenheten och som tar dig till centrala delarna av Kista. Det perfekta valet, som dessutom enast kostar runt 400 kronor per natt. Vi läste också igenom kommentarerna och hittade en hel del superrecensioner som denna:

Absolutely perfect room, great host and beautiful residential area. Don’t hesitate to stay here.

Chirag
June 2017