Härliga Kista Galleria!

Det är lätt att hitta till Kista Gallerian, som ligger strax norr om Stockholm, hit tar du dig enkelt med tunnelbanan, som faktiskt tar dig ända in i gallerian. Föredrar du att köra bil dit, så går det att parkera enkelt på deras 2500 platser, och på helgen bjuder de på 2 timmars parkering. Väl inne i gallerian har de 180 butiker och restauranger, med Sveriges största Food court med ett 20- tal restauranger. Det är trevligt att ta sig till Kista och bara spendera sin helg, det kan bli en heldags upplevelse med hela familjen. Startar med Shopping i någon av alla butikerna, sen lite mat i Food Courten, och varför inte avsluta dagen med att köra gokart i gallerian.

Gokarten har Europas modernaste bana och ligger på plan 2. Man kan även se en film på Bio, spela bowling, eller bara hänga i sportbaren som har 90 tv- apparater, ja här finns verkligen något för alla. Förutom alla butiker och nöjen, har Kista gallerian även viktig samhällsservice såsom vårdcentral, barn- och mödravårdscentral och tandläkare. Deras nya kundklubb bjuder på exklusiva förmåner, erbjudande som du kan få direkt i din mobil, där du enkelt visar upp ett sms som ger dig möjligheten att ta del av dem. Erbjudande kan vara som en gratis kopp kaffe eller 30 % i någon butik just nu, alltså bonusar till dig som kund. Vill du läsa mer om bonusar så kolla här: barabonus.se.

I Kista Galleria kan man verkligen inspireras av alla de nya trenderna inom mode och skönhet. Guidas runt bland experter i mode och hitta smarta prylar och festliga presentidéer. Här finns ett stort utbud av affärer och varumärken. Här kan man verkligen trivas och hitta allt från mode/skönhet till verktyg/leksaker. Kista Galleria är inte bara ett av Stockholms största köpcentrum utan samtidigt en stor mötesplats för många människor med olika intressen. Här trivs man och umgås både stora som små!