Shopping i Kista

En shoppingtur i Kista ska inte behöva lämna någonting övrigt att önska. Du tar dig enkelt till Kista Galleria som har det mesta kring både och shopping och samhällsservice. Butiker för de yngsta som Polarn o Pyret, för de sportiga finns till exempel Stadium. De stora klädkedjorna för framför allt vuxna finns såklart representerade. Åhléns, Hennes & Mauritz och Dressman för att nämna några. För den välbyggde mannen finns Dressman XL. Om du behöver nya hörlurar till din mobil eller bara är intresserad av elektronik i största allmänhet så kan du besöka bland annat Kjell & Kompani. För nya skor så kan du besöka Scorett eller Din Sko. Eftersom det är en galleria så för det med sig fördelen att du tar dig mellan de här butikerna snabbt och enkelt, och skulle det vara så att det regnar så slipper du bli blöt.

När shoppingen gjort dig hungrig och sugen på att vila fötterna en stund så börjar det bli dags att fundera på någonting att äta. Det finns ett flertal alternativ för den som behöver tillfredsställa mat- och vätskebehov. Det gäller en mysig fika inför shoppingen likväl som ett mål mat efteråt. Här finns de stora kaffekedjorna som Starbucks, Espresso House och Dunkin’ Donuts. Och de stora snabbmatskedjorna som McDonald’s. Om du är sugen på någonting annat än snabbmat så finns det ett antal restauranger att välja på. Pasta och asiatiskt bland annat. Det finns säkerligen någonting som faller alla i smaken. Bon appetit!

Samhällsservice finns tillgängligt först och främst i form av ett servicekontor för dig som har ärenden till Skatteverket, Försäkringskassan eller Pensionsmyndigheten. För dina bankärenden så har SEB, Nordea och Handelsbanken kontor i gallerian. Om oturen skulle vara framme och någon skulle drabbas av ohälsa så finns en vårdcentral i byggnaden. Liksom ett flertal optiker och en logopedmottagning.